Loader

Κυριακάτικο μοσχαράκι

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

700γρ.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

Λάδι

Αλατοπίπερο

1 ½ κ.σ.βασιλικός

2καρότα

1κουτάκι V8 (χυμός λαχανικών)

2φλ.ζωμός κρέατος

1φλ.χυμός ντομάτας

1κρεμμύδι τριμμένο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε το χυμό V8. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα καρότα και το βασιλικό. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει 1 ½ ώρα. Το σερβίρουμε ζεστό με τη σαλτσούλα του και συνοδευτικό της αρεσκείας σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *