Loader

Κροστίνι με γαλοπούλα γραβιέρα και αυγό μάτι

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2φέτες μπαγιάτικο ψωμί ψημένες με λίγο λάδι στο φούρνο

2αυγά

Αλατοπίπερο

½ πιπεριά κέρατο ψιλ/νη

2ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες

2φέτες καπνιστή γαλοπούλα

2φέτες γραβιέρα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψήνουμε τα αυγά στο τηγάνι . Μόλις ψηθούν βγάζουμε το ψωμί από το φούρνο και ακουμπάμε σε κάθε φέτα από μια φέτα καπνιστή γαλοπούλα, μια φέτα γραβιέρα κι ένα αυγό. Διασκορπίζουμε λίγη πιπεριά και λίγα ροδέλες από τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *