Loader

Κροκέτες με σπανακόρυζο που περρίσεψε

2013-07-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

2φλ.σπανακόρυζο που περίσσεψε
1αυγό
1φλ.γκούντα τριμμένο
1/2γλ.φρυγανιά τρίμμα
Λάδι για το τηγάνισμα
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
Αλεύρι
Αυγό χτυπημένο με γάλα
Corn flakes τριμμένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σπανακόρυζο με το αυγό, το τυρί και τη φρυγανιά. Τα πλάθουμε σε κεφτεδάκια και τα περνάμε πρώτα από το αλέυρι, κατόπιν από το μείγμα αυγού και τέλος από τα corn flakes. Τα βάζουμε σε μπολ στρωμένο με λαδόκολλα και τα φυλάμε στο ψυγείο 1 ώρα. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρουμε ζεστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *