Loader

Κριθαρότο πανεύκολο

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

1φλ.κριθαράκι μέτριο
2κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
Λάδι
Αλατοπίπερο
Μαιντανός ψιλ/νος
1στιγμιαία σούπα της αρεσκείας σας
Κεφαλοτύρι τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Ρίχνουμε το κριθαράκι και αφού διαλύσουμε τη σούπα σε 1 λίτρο νερό το ρίχνουμε σιγά σιγά στο κριθαράκι, όπως ακριβώς και στο ριζότο. Μόλις το πιεί αλλά έχει μείνει ακόμα ζουμερό το σερβίρουμε ζεστό με το τριμμένο τυρί και μαιντανό ψιλοκομμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *