Loader

Κοχύλια με γιαούρτι λουκανικάκια και κρεμμύδια

2013-08-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

250γρ.ζυμαρικά κοχύλια ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας

Λάδι

Αλατοπίπερο

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φετάκια

1κ.σ.πάπρικα

1κ.γλ.πιπέρι καγιέν

200γρ.γιαούρτι

Μυζήθρα ξερή τριμμένη

12 λουκάνικια κοκτέιλ κομμένα σε ροδέλες

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εντωμεταξύ ρίχνουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά τα κρεμμύδια. Μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε και τα λουκανικάκια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το πιπέρι καγιέν και την παπρικα. Μεταφέρουμε το μείγμα στα ζυμαρικά μαζί με το γιαούρτι, τον μαϊντανό και μπόλικη τριμμένη μυζήθρα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.