Loader

Κοφτό μακαρονάκι φούρνου της γιαγιάς

2013-08-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

500gr.κοφτό μακαρονάκι

150γρ.φέτα θρυμματισμένη

2κ.σ.βούτυρο

Αλατοπίπερο

4αυγά χτυπημένα

150γρ.γραβιέρα τριμμένη

1λίτρο γάλα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά για 6 λεπτά και τα σουρώνουμε. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γάλα, τα αυγά, τα τυριά και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε μέσα το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Το κόβουμε σε μερίδες χλιαρό και το σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.