Loader

Κουνουπίδι με φέτα και λουκάνικα

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2φλ.κουνουπίδι κομμένο σε μικρά μπουκετάκια

1πράσο κομμένο σε ροδέλες

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2καρότα κομμένα σε ροδέλες

1μεγάλη πατάτα κομμένη σε κυβάκια

1/3από το ματσάκι σέλινο ψιλ/νο

20ντοματίνια ολόκληρα

Λάδι

Αλατοπίπερο

200γρ.λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες

1/2φλ.λευκό κρασί

1φλ.φέτα θρυμματισμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και τα λουκάνικα και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε λίγο χλιαρό νερό. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 30 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Ρίχνουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.