Loader

Κουνουπίδι με ελιές πράσινες

2013-05-29
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Κουνουπίδι με ελιές πράσινες

Συστατικά


1μικρό κουνουπίδι τα φουντάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κάρυ
3κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
1φλ.ντοματάκια κονκασέ
1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη
15ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα να κάψει και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και το κάρυ. Ρίχνουμε το κουνουπίδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα αλλά λεπτά. Προσθέτουμε τα ντοματάκια και το σκόρδο και το καλύπτουμε με χλιαρό νερό.

Βήμα 2

Τα αφήνουμε να σιγοβράζουν περίπου 30 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε με τις ελιές διασκορπισμένες πάνω στο φαγάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *