Loader

Κουνουπίδι με κοτόπουλο και φέτα

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι κομμένο σε φετάκια
1φλ.χυμός ντομάτας
1φλ.κουνουπίδι χωρισμένο σε μπουκετάκια
1ντομάτα τριμμένη
1/2φλ.λευκό κρασί
150γρ.φέτα θρυμματισμένη
Μαιντανός για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κυβάκια του κοτόπουλου. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε άλλα 2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το χυμό και την τριμμένη ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε νεράκι να καλύψει το κοτόπουλο. Σιγοβράζουμε περίπου 15 λεπτά και ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κουνουπίδι. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα άλλα 10 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τη φέτα. Ανακατεύουμε ελαφρά. Σερβίρουμε πασπαλισμένο το πιάτο με μαιντανό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *