Loader

Κοτόπουλο φούρνου με κέτσαπ και πάπρικα

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2σκελ.σκόρδο

1/2φλ.κέτσαπ

1κ.σ.πάπρικα

2-3πιπεριές κέρατο ψιλ/νες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το κοτόπουλο σε ταψί και από πάνω διασκορπίζουμε τις πιπεριές. Στο multi ρίχνουμε την κέτσαπ, το σκόρδο, λάδι, αλατοπίπερο, την πάπρικα και λίγο νερό και τα χτυπάμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό το κοτόπουλο και τις πιπεριές και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο νεράκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου μια ώρα. Το σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας και σαλτσούλα από το ταψάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.