Loader

Κοτόπουλο στη λαδόκολλα

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:15 ω
  • Έτοιμο σε: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

6 μερίδες κοτόπουλο

1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1 πράσινη + 1 κόκκινη πιπεριά (κομμένες σε μεγαλούτσικα κομμάτια)

2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες

2 κουτ. σούπας μουστάρδα

200 γραμμ. κεφαλοτύρι (όχι αλμυρό), κομμένο σε καρέ

1/4 φλυτζ. λευκό κρασί

λίγη ρίγανη

λίγο θυμάρι

αλάτι, πιπέρι

ελαιόλαδο

6 λαδόκολλες & σπάγγο

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε μια μεγάλη λεκάνη τοποθετούμε τις μερίδες του κοτόπουλου, τα κομμένα λαχανικά, τη μουστάρδα, το τυρί, το ελαιόλαδο, το κρασί, τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε. νακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και σκεπάζουμε τη λεκάνη. Την αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο. Κατά διαστήματα ανακατεύουμε τα υλικά για να μαριναριστούν καλά. Απλώνουμε τις λαδόκολλες στο πάγκο και ισομοιράζουμε τα υλικά. Πιάνοντας τις άκρες κλείνουμε σε πουγκί τη λαδόκολλα. Δένουμε με σπάγκο. Τοποθετούμε τα 6 πουγκιά σε λαμαρίνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα και 15΄. Κρατάμε το πουγκί πάνω από πιάτο και σκίζουμε με μαχαίρι τη βάση του και το αδειάζουμεστο πιάτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *