Loader

Κοτόπουλο με ξινόμηλα,αμύγδαλα και σταφίδες

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 ξινόμηλο σε κύβους
3κ.σ.σταφίδες ξανθές
Μερικά αμύγδαλα λευκά

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
1 κρεμμύδι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο
Αλατοπίπερο
1/2φλ.κόκκινο κρασί
1κ.σ. μέλι
1κ.σ. κάρυ
1/2φλ.λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύω καλά όλα τα υλικά της μαρίναδας. Βάζω το κοτόπουλο αραδιασμένο σε ένα πυρίμαζο σκεύος και περιχύνω με την μαρινάδα. Τα αφήνω όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα κόβω λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο σε τετράγωνα κομμάτια . Χρησιμοποιώ 2 φύλλα για κάθε μερίδα. Βάζω από μια μερίδα κοτόπουλο σε κάθε πακέτο, ρίχμω λίγο από το ξινόμηλο, τις σταφίδες και τα αμύγδαλα και περιχύνω λίγη μαρινάδα. Κλείνω καλά το πακετάκι και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 40 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *