Loader

Κοτόπουλο με λευκά σπαράγγια αλα κρέμ

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε κυβάκια
200ml κρέμα γάλακτος
1 ντομάτα σε κύβακια
2 κ.σ.βούτυρο
Αλατοπίπερο
1κ.σ.βασιλικός
7-8 λευκά σπαράγγια από βάζο

Οδηγίες

Βήμα 1

Λιώνουμε το βούτυρο σε αντικολλήτικο και ρίχνουμε τα κυβάκια του κοτόπουλου. Αν προτιμάτε αφήνετε το στήθος ολόκληρο. Το ανακατεύετε και το γυρνάτε να ψηθεί από όλες τις πλευρές. Ρίχνετε τα ντοματάκια, τα σπαράγγια και αλατοπιπερώνετε. Αφήνετε να πιεί τα πολλά υγρά. Ρίχνετε και την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε 1-2 φορές και κατεβάζετε από τη φωτιά. Πασπαλίζετε με το βασιλικό και σερβίρετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *