Loader

Κοτόπουλο με βασιλικό και προσούτο

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

2στήθη κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
Λάδι αλατοπίπερο
1κ.σ.βασιλικός
120γρ.προσούτο ψιλ/νο
1/3κ.γλ.κανέλα
1/3κ.γλ.γαρύφαλλο
1/2φλ.λευκό κρασί

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το προσούτο. Ρίχνουμε την κανέλα, το γαρύφαλλο και το βασιλικό. Αφήνουμε να σιγοψηθούν με 2κουταλιές νεράκι μέχρι να μείνει με το λαδάκι του. Σερβίρουμε το φαγάκι μας ζεστό με ρυζάκι ή πατάτες τηγανιτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *