Loader

Κοτόπουλο κρασάτο με μανιτάρια

2013-06-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.λευκό κρασί
1κρεμμύδι ψιλ/νο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
2κ.σ.μουστάρδα Dijon
2φύλλα δάφνης
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1κ.σ.ρίγανη
400γρ.μαιντάρια σε φέτες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σωτάρουμε το κοτόπουλο από όλες τις μεριές μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και σωτάρουμε και αυτά 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί , αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης, την ρίγανη και τη μουστάρδα. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και σιγοβράζουμε περίπου 20 λεπτά. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και βράζουμε άλλα 15-20 λεπτά. Σερβίρουμε με μπόλικο μαιντανό ψιλοκομμένο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *