Loader

Κοτόπουλο κοκκινιστό με σπανάκι

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

Λάδι

Αλατοπίπερο

3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1/2κ.γλ.μοσχοκάρυδο

1/2φλ.λευκό κρασί

1 ½ φλ.χυμός ντομάτας

1κιλό σπανάκι χοντροκομμένο

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο αφού το αλατοπιπερώσουμε. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα κρεμμυδάκια. Σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε το σπανάκι και τον χυμό ντομάτας. Πασπαλίζουμε με λίγο αλατοπίπερο ακόμα και το μοσχοκάρυδο. Συμπληρώνουμε 2 ποτήρια χλιαρό νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει και να μείνει με τη σαλτσούλα του, περίπου 30-35 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.