Loader

Κοτόπουλο και αρακάς με σάλτσα σαμπάνιας

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 45λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2φλ.αρακάς

1κρεμμύδι τριμμένο

1φλ.σαμπάνια

3φλ.ζωμός λαχανικών

2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα τους

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με τη σαμπάνια και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να απορροφήσει το αλκοόλ και προσθέτουμε τον αρακά και τον ζωμό. Σιγοβράζουμε 45 λεπτά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό πασπαλισμένο με το θυμάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *