Loader

Κοτόπουλο ιταλική μαφία

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

Συστατικά  

 

2μπούτια κοτόπουλου

3φέτες μπέικον ψιλ/νο και ψημένο στο γκριλ

Λάδι

Αλατοπίπερο

2φλ.μανιτάρια ολόκληρα

1κρεμμύδι τριμμένο

1κ.σ.δενδρολίβανο

1/2φλ.κόκκινο κρασί

1μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

1/4φλ.ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι ολόκληρες

Οδηγίες

Βήμα 1

Σοτάρουμε σε κατσαρόλα με λάδι τα μπουτάκια μαζί με το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τα μανιτάρια, τις ελιές και τη ντομάτα Συμπληρώνουμε νεράκι ίσα να τα καλύπτει. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 40 λεπτά και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Τρώγεται ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας διασκορπίζοντας από πάνω το τραγανό μπέικον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.