Loader

Κοτόπουλο γεμιστό με σπανάκι και μπέικον

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 2:00 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1κοτόπουλο
1 ½ φλ.σπανάκι
1κρεμμύδι ψιλ/νο
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κουτάκι μπύρα
3φέτες μπέικον ψιλ/νες
1/2φλ.τριμμένη παρμεζάνα
1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε το σπανάκι , το μπέικον και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να σιγοψηθούν και μόλις απορροφηθούν τα πολλά υγρά ρίχνουμε την μπύρα και αφήνουμε να την απορροφήσει. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το ανακατεύουμε με την παρμεζάνα. Με την γέμιση αυτή γεμίζουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 1 1/2 ώρα ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει το κοτοπουλάκι μας. Το σερβίρουμε σε μερίδες ζεστό με τη γέμιση από δίπλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *