Loader

Κοτοσαλάτα γιορτινή

2013-07-27
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

2φλ.πράσινη σαλάτα χοντροκομμένη
1/2στήθος κοτόπουλου βρασμένο και ψιλ/νο
2κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/νο
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο κομμένη σε λωρίδες
Λάδι
4κάστανα βρασμένα κομμένα στη μέση
1/2ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Αλατοπίπερο
1κ.σ.σόγια
σουσάμι
Σπιτικά κρουτόν(προαιρετικά)
1/2φλ.μανιτάρια ολόκληρα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα σαλατικά σε σαλατιέρα. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια , το κοτόπουλο και τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το κρασί και περιχύνουμε τη σόγια πάνω στα υλικά μας. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σουσάμι και τα κάστανα. Μόλις απορροφηθούν τα πολλά υγρά κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μείγμα του τηγανιού πάνω στη σαλάτα. Διασκορπίζουμε τα κρουτόν και τοποθετούμε ομοιόμορφα τις λωρίδες της πιπεριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *