Loader

Κολοκυθάκια τηγανητά με αρωματική κρούστα

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

3Κολοκυθάκια κομμένα κατά μήκος σε μέτριου πάχους φέτες

Λάδι για το τηγάνισμα

2αυγά χτυπημένα

1 ½ φλ.φρυγανιά τρίμμα

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1κ.γλ.κρεμμύδι σκόνη

Αλατοπίπερο

1κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

1/2κ.σ.βασιλικός ψιλ/νος

1/2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε τη φρυγανιά με τη σκόνη σκόρδου και κρεμμυδιού, το αλατοπίπερο και τα μυρωδικά. Περνάμε τις φέτες του κολοκυθιού από το αυγό και έπειτα από το μείγμα φρυγανιάς. Τις τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι και από τις 2 πλευρές και τις κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρουμε ζεστά μόνα τους ή με κάποιο ντιπ της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *