Loader

Κολοκυθάκια γκρατιναριστά με ανθότυρο και βασιλικό

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

2κολοκυθάκια τριμμένα

4αυγά χτυπημένα

150γρ.ανθότυρο θρυμματισμένο

1/2φλ.γκούντα τριμμένο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.βασιλικός ξερός

10ντοματίνια κομμένα στα 3

3-4σταγόνες Tabasco

1φλ.μπαγιάτικο ψωμί θρυμματισμένο

Φρυγανιά τρίμμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τα αυγά και ρίχνουμε μέσα τα τυριά, τα κολοκυθάκια και τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το βασιλικό και ρίχνουμε το Tabasco. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και το πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Ρίχνουμε μέσα το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα. Διασκορπίζουμε το θρυμματισμένο ψωμί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-35 λεπτά περίπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *