Loader

Κολιός παστός

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

2σκουμπριά χωρίς κεφάλι
αλάτι χοντρό
Λάδι
Χυμό λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Καθαρίζετε, πλένετε και στραγγίζετε τους κολιούς. Αραδιάζετε τα ψάρια σε δοχείο και τα πασπαλίζετε με μπόλικο αλάτι. Τ’ αφήνετε δέκα μέρες να ψηθούν. Όταν είναι έτοιμα τα ξεπλένουμε καλά από το λάδι. Τα περιχύνουμε με λαδάκι και χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *