Loader

Κοκκινόψαρο με κρασί στο φούρνο

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

2κοκκινόψαρα περίπου 400γρ.
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
1φλ.λευκό κρασί
4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα ψάρια σε ταψί και τοποθετούμε στην κοιλιά τους από 2 σκελίδες σκόρδο. Λαδώνουμε και ρίχνουμε πάνω τους το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Συμπληρώνουμε νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά περίπου.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *