Κοκκινόψαρο με κρασί στο φούρνο
2013-07-23- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία
(3 / 5)
2 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
2κοκκινόψαρα περίπου 400γρ.
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
1φλ.λευκό κρασί
4σκελ.σκόρδο ολόκληρες
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα ψάρια σε ταψί και τοποθετούμε στην κοιλιά τους από 2 σκελίδες σκόρδο. Λαδώνουμε και ρίχνουμε πάνω τους το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Συμπληρώνουμε νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά περίπου.