Loader

Κοκκινόψαρο με κρασί στο φούρνο

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 45λ
Βαθμολογία

(3 / 5)

3 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

2 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

2κοκκινόψαρα περίπου 400γρ.
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
1φλ.λευκό κρασί
4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε τα ψάρια σε ταψί και τοποθετούμε στην κοιλιά τους από 2 σκελίδες σκόρδο. Λαδώνουμε και ρίχνουμε πάνω τους το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Συμπληρώνουμε νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά περίπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *