Loader

Κοκκινόψαρο γιαχνί με πατάτες και ελιές

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

2κοκκινόψαρα 300γρ.περίπου το καθένα
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.λευκό κρασί
1μεγάλη πατάτα χοντροκομμένη
1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
10 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
3κρεμμυδάκια φρέσκα
1ντομάτα ψιλ/νη
Λίγο άνιθο και μαιντανό ψιλ/νο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρεμμύδι και την πατάτα. Προσθέτουμε την ντομάτα και σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε μέσα τα ψάρια και 1φλιτζάνι νερό. Σιγοβράζουμε περίπου 20 λεπτά. Πασπαλίζουμε με τον άνιθο και τον μαιντανό και σερβίρουμε από ένα ψάρι και δίπλα τη σαλτσούλα με τις πατάτες και τις ελιές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *