Loader

Κοκκινιστό σοφρίτο

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1 κιλό μοσχάρι κιλότο
3σκελ.σκόρδο κομμένο σε φέτες
1/2φλ.λευκό κρασί
1/2φλ.ξύδι
Αλατοπίπερο
½ ματσάκι μαιντανός
2 φύλλα δάφνη
1 φλ.λάδι
2 φλ.χυμός ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Σωτάρω στο λάδι τα κομμάτια του κρέατος που έχω προηγουμένως αλατοπιπερώσει. Ρίχνω μέσα το σκόρδο και τον μαιντανό και ανακατεύω. Σβήνω με το ξύδι και το κρασί και ρίχνω τη σάλτσα και τη δάφνη, καθώς και λίγο νερό. Σιγοβράζω για τουλάχιστον μια ώρα και σερβίρω με πατάτες τηγανιτές ή μακαρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *