Loader

Κοκκινιστό σοφρίτο

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 60λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

3 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

1 κιλό μοσχάρι κιλότο
3σκελ.σκόρδο κομμένο σε φέτες
1/2φλ.λευκό κρασί
1/2φλ.ξύδι
Αλατοπίπερο
½ ματσάκι μαιντανός
2 φύλλα δάφνη
1 φλ.λάδι
2 φλ.χυμός ντομάτας

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Σωτάρω στο λάδι τα κομμάτια του κρέατος που έχω προηγουμένως αλατοπιπερώσει. Ρίχνω μέσα το σκόρδο και τον μαιντανό και ανακατεύω. Σβήνω με το ξύδι και το κρασί και ρίχνω τη σάλτσα και τη δάφνη, καθώς και λίγο νερό. Σιγοβράζω για τουλάχιστον μια ώρα και σερβίρω με πατάτες τηγανιτές ή μακαρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *