Loader

Κοκκινιστό μοσχάρι με μελιτζάνες

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
  • Έτοιμο σε: 1:10 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

700γρ.μοσχάρι σε μεγάλα κομμάτια

Λάδι

Αλατοπίπερο

2μελιτζάνες φλάσκες χοντροκομμένες

2ντομάτες τριμμένες

1κρεμμύδι ψιλ/νο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1πρέζα αλάτι

1φλ.χυμός ντομάτας

1/2κ.γλ.κανέλα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος να πάρουν χρώμα απ’όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι , τις μελιτζάνες και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη τριμμένη ντομάτα και το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την κανέλα και τη ζάχαρη. Συμπληρώνουμε νεράκι ίσα να τα καλύπτει και σιγοβράζουμε 45-50 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με τη σαλτσούλα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *