Loader

Κοκκινιστό κοτόπουλο με jalapenos

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι τριμμένο
3σκελ.σκόρδο ολόκληρες
3πιπεριές jalapenos ψιλ/νες
1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη
2φλ.χυμό ντομάτας
2ντομάτες τριμμένες
Κύμινο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα ταψάκι τα κομμάτια του κοτόπουλου, τα αλατοπιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με το κύμινο. Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο και το σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και ανακατεύουμε να πάρουν λίγο χρώμα. Ρίχνουμε το σκόρδο, το χυμό ντομάτας και την φρέσκια ντομάτα. Προσθέτουμε νεράκι να καλύψει το κοτοπουλάκι μας και πασπαλίζουμε με το τσίλι. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ώρα. Σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό με λευκό ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *