Loader

Κεμπάπ με dressing γιαουρτιού

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

250γρ.κιμάς μοσχαρίσιος

250γρ.κιμάς από αρνί

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

Αλατοπίπερο

1κ.σ.λάδι και λίγο ακόμα για το ταψί

1κ.γλ.κύμινο

1κ.γλ.ρίγανη

1κ.γλ.δυόσμος

1κ.γλ.πάπρικα

1ντομάτα τριμμένη

ΓΙΑ ΤΟ DRESSING

250γρ.γιαούρτι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1μεγάλη σκελίδα σκόρδο λιωμένη

1/2κ.γλ.μπούκοβο

1κ.σ.λάδι

1/3κ.γλ.κόλιαντρο κοπανισμένο.

Οδηγίες

Βήμα 1

Τα βάζουμε σε ταψάκι με λίγο λάδι και νεράκι και τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου για 30 λεπτά περίπου. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το dressing και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε. Για να σερβίρουμε βάζουμε τα κεμπάπ σε πιατέλα με τηγανητές πατάτες και ψημένες πιτούλες και δίπλα το μπολάκι με το dressing.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.