Loader

“Καψάλα” με μανιτάρια και δενδρολίβανο

2013-07-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

4φρέσκα μανιτάρια κομμένες σε φέτες

1μπάλα μοτσαρέλα

1κ.σ.δενδρολίβανο

1κ.σ.βούτυρο

4φέτες μπαγιάτικο χωριάτικο ψωμί

Αλατοπίπερο

Λίγο λάδι για το ψωμί

1σκελ.σκόρδο κομμένη στη μέση

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια 1-2 λεπτά να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο. Χοντροκόβουμε τη μοτσαρέλα και τη ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι. Κλείνουμε το μάτι. Εντωμεταξύ ακουμπάμε σε ένα ταψάκι τις φέτες του ψωμιού και τις ραντίζουμε με λίγο λάδι. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C μέχρι να ροδίσουν. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και σε αντικολλητικό τηγάνι. Μόλις είναι έτοιμες οι φέτες τρίβουμε πάνω τους τη σκελίδα σκόρδου από την κομμένη πλευρά και τις ακουμπάμε σε ένα πιάτο. Μοιράζουμε πάνω τους το μείγμα μανιταριών και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.