Loader

Κατσικάκι μυρωδάτο στο slow cooker

2014-05-30
  • Servings: 2-3
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 6:00 ω
  • Ready In: 6:15 ω
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

15/6/14

Κατσικάκι μυρωδάτο στο slow cooker ή στη γάστρα. Προσαρμόζουμε τις συνταγές βάση τις δυνατότητες όλων των φίλων του ZannetCooks, για να μην μένει κανείς παραπονεμένος.

slkatsiki (1) slkatsiki (5)

Ingredients

  • 700γρ. μπούτι κατσίκι
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
  • 2 κλαδάκια δενδρολίβανο
  • Αλατοπίπερο
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας
  • 2/3 του φλιτζανιού νερό ή ζωμός
  • Μια πρέζα ζάχαρη
  • 1 κουταλιά του γλυκού ξερή ρίγανη
  • 1/3 της κουταλιάς του γλυκού μαραθόσπορος
  • ¼ της κουταλιάς του γλυκού κουρκουμάς
  • Μπούκοβο ή τσίλι σκόνη, κατά βούληση
  • ½ κουταλιά του γλυκού καπνιστή πάπρικα
  • χυμός 1 λεμονιού
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Method

Step 1

Τοποθετούμε τα κρεμμύδια στον πάτο της συσκευής και ακουμπάμε πάνω το μπούτι. Διασκορπίζουμε τα σκόρδα και ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού.

Step 2

Χτυπάμε στο multi όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το νερό και έπειτα το ανακατεύουμε και αυτό με το υπόλοιπο μείγμα. Περιχύνουμε με αυτό το κρέας και σκεπάζουμε με το καπάκι.

Step 3

Ψήνουμε στο high για 6-7 ώρες. Εναλλακτικά συμπληρώνουμε επιπλέον νερό και ψήνουμε το κρέας σε γάστρα για 2-3 ώρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *