Loader

Καστανό ρύζι με βερύκοκα και φιστίκια Αιγίνης

2013-08-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1φλ.καστανό ρύζι

1 ½ κ.σ.βούτυρο

Χυμό μισού λεμονιού

Αλατοπίπερο

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

4-5 βερύκοκα αποξηραμένα και ψιλ/να

1/4φλ.φιστίκια Αιγίνης, την ψίχα

Οδηγίες

Βήμα 1

Αρχίζουμε να βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στο μισό του βρασμού ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε τα βερύκοκα να μελώσουν το ρύζι μας. Τέλος αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τα φιστίκια και το βούτυρο και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε να σταθεί 10 λεπτά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τον μαϊντανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *