Loader

Καροτόσουπα για εκλεκτή βραδιά

2013-07-27
  • Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

3καρότα χοντροκομμένα
2πατάτες χοντροκομμένες
Λάδι
1κρεμμύδι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
Αλατοπίπερο
1κ.σ.κάρυ σκόνη
1 ½ lt ζωμό λαχανικών
1/3φλ.χυμός ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα καρότα και τις πατάτες σε ένα ταψάκι και τις ραντίζουμε με λαδάκι. Τα ψήνουμε στο φούρνο για μισή ωρίτσα στους 200C. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε το ζωμό, το χυμό ντομάτας και το αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Εντωμεταξύ πολτοποιούμε στο multi τις πατάτες και τα καρότα και τα μεταφέρουμε και αυτά στην κατσαρόλα μαζί με το κάρυ. Αφήνουμε να πάρουν άλλη μια βράση και σερβίρουμε τη σουπίτσα ζεστή με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πίπερι και κρουτόν αν μας αρέσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *