Loader

Καρδιές παντζαριού με μέλι

2014-02-02
  • Ποσότητα: 6-8 τεμάχια
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Έτοιμο σε: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

02/02/14

Έπειτα από απαίτηση πολλών φίλων και γνωστών, η συνταγή για τη φωτογραφία που αναρτήσαμε προχθές αποκαλύπτεται : Καρδιές παντζαριού με μέλι! Ας ξημερώσουμε την καινούργια εβδομάδα, με τη γλύκα του μελιού φίλες και φίλοι! Καλό ξημέρωμα σε όλους!

Συστατικά

  • ½ μπαγκέτα κομμένη διαγώνια σε φέτες
  • 2 παντζάρια βρασμένα
  • Ελαιόλαδο
  • Μέλι
  • Ξηροί καρποί της αρεσκείας μας, χοντροτριμμένοι
  • Αρωματικό τυρί κρέμα ή ανθότυρο ή φέτα
  • Κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλείφουμε τις φέτες της μπαγκέτας ή όποιου ψωμιού θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε (ακόμα και μπαγιάτικο που θα φρυγανίσουμε) με το τυρί.

Βήμα 2

Κόβουμε τα παντζάρια σε φέτες όχι πολύ λεπτές και με το κουπ πατ κόβουμε καρδιές που ακουμπάμε πάνω στο τυρί που αλείψαμε.

Βήμα 3

Διασκορπίζουμε με ξηρούς καρπούς που θα επιλέξουμε και ραντίζουμε με λίγο λάδι και μέλι. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως. Μπορούμε αν θέλουμε να βάλουμε το τυρί ανάμεσα από δυο καρδιές παντζαριού και να δημιουργήσουμε ένα είδος sandwich όπως στη φωτογραφία.

sandwichbeets (2) sandwichbeets (5)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *