Loader

Καγιανάς με αλλαντικά

2013-06-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

3αυγά
Λάδι αλατοπίπερο
1ντομάτα τριμμένη
1φλ.αλλάντικα διάφορα ψιλ/να

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λίγο λαδάκι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα αλλαντικά ελαφρά. Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και ψήνουμε μέχρι να απορροφήσει τα πολλά υγρά , περίπου 15 λεπτά. Ρίχνουμε τα αυγά και κατευθείαν αρχίζουμε το ανακάτεμα , μέχρι να ψηθούν τα αυγά. Αλατοπιπερώνουμε , ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.