Loader

Κέικ με μερέντα και φουντούκια

2013-08-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

250γρ.αλεύρι
1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
1βανίλια
125γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
70γρ.ζάχαρη κρυσταλική
70γρ.ζάχαρη άχνη
2αυγά
3/4φλ.γάλα
3κ.σ.μερέντα
2κ.σ.φουντούκια αλεσμένα

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα 2 είδη ζάχαρης, την βανίλια, το γάλα, το μπέικιν πάουντερ και τελευταίο το αλεύρι. Κατεβάζουμε τον κάδο από το μίξερ και ρίχνουμε τη μερέντα και τα φουντούκια. Τα ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *