Loader

Ισπανικά λουκουμαδάκια

2013-07-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Γλυκάκι με 5 υλικά

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά

1φλ.χυμός μήλου

1πρέζα αλάτι

3κ.σ.ζάχαρη

2κ.σ.λάδι

1φλ.αλεύρι

Λάδι για το τηγάνισμα

1/2φλ.ζάχαρη ανακατεμένο με 2κ.σ.κανέλα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα κατσαρολάκι το χυμό, το αλάτι, τη ζάχαρη και το λάδι και τα βάζουμε να πάρουν μια βράση. Κλείνουμε το μάτι και ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Γεμίζουμε με το μείγμα ένα κορνέ και ρίχνουμε σε καυτό λάδι κομμάτια από τη ζύμη, σαν δάχτυλα. Τα τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές σε μέτρια φωτιά και τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα πάνω στο μείγμα ζάχαρης και κανέλας. Ανακατεύουμε να πάει παντού και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα για να σερβίρουμε.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *