Loader

Η φραντζόλα από χθες μυρωδάτο σκορδόψωμο

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

μπαγιάτικη φραντζόλα

Λάδι

Αλατοπίπερο

Σκόρδο

Μαϊντανός

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε το ψωμί στη μέση κατά μήκος και σε οριζοντίως όπως θα κόβαμε σε φέτες αλλά χωρίς να κοπεί η φραντζόλα. Την τοποθετούμε σε ταψί και ραντίζουμε με λίγο λάδι Βάζουμε στο multi όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιούμε. Ρίχνουμε αυτό το μείγμα πάνω στο ψωμί ανοίγοντας το εσωτερικό με τα χέρια να πάει παντού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *