Loader

Η τυροκαυτερή του παππού μου

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

(3 / 5)

3 5 4
Βάθμολογήστε τη συνταγή

4 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

 

150γρ.γιαούρτι ανά 300γρ.φέτα

1/2καυτερή πιπεριά πολύ ψιλ/νη ανά 300γρ.φέτα

Λίγο λάδι και λίγο πιπέρι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε μπολ τη φέτα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε και με ένα πιρούνι την θρυμματίζουμε. Προσθέτουμε την πιπεριά και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Ραντίζουμε με λίγο λάδι και ελάχιστο πιπέρι (προαιρετικά). Ανακατεύουμε πάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *