Loader

Η τυροκαυτερή του παππού μου

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 4
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

150γρ.γιαούρτι ανά 300γρ.φέτα

1/2καυτερή πιπεριά πολύ ψιλ/νη ανά 300γρ.φέτα

Λίγο λάδι και λίγο πιπέρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπολ τη φέτα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε και με ένα πιρούνι την θρυμματίζουμε. Προσθέτουμε την πιπεριά και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Ραντίζουμε με λίγο λάδι και ελάχιστο πιπέρι (προαιρετικά). Ανακατεύουμε πάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *