Loader

Η σαλάτα με ότι έμεινε στο τέλος της εβδομάδας

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1φλ.λάχανο ψιλ/νο
1φλ.μαρούλι ψιλ/νο
1/2 αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
1/3φλ.καλαμπόκι κονσέρβας
1μικρή ντομάτα ψιλ/νη
1/2φλ.κρουτόν έτοιμα ή σπιτικά
2λουκάνικα κοτόπουλο ψημένα στην τοστιέρα και κομμένα σε ροδέλες
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
200γρ.γιαούρτι
3κ.σ.μαγιονέζα
1κ.σ.πάπρικα
2κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μια σαλατιέρα το μαρούλι, το λάχανο, το αγγούρι και τη ντομάτα. Διασκορπίζουμε από πάνω το καλαμπόκι, τα κρουτόν και τα λουκάνικα. Ραντίζουμε με λαδάκι και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για τη σός και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *