Loader

Η λουκανικόπιτα της Φώφης

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1φύλλο σφολιάτα
Λάδι
4χωριάτικα λουκάνικα
2καρότα βρασμένα
3κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βγάζουμε τα λουκάνικα από την μεμβράνη τους και ρίχνουμε σε μπολ το κρέας τους. Προσθέτουμε τα καρότα ψιλ/να και τον μαιντανό. Τα ανακατεύουμε καλά. Ανοίγουμε το φύλλο μας και ρίχνουμε μέσα τη γέμιση. Την κάνουμε ρολό. Λαδώνουμε μια φόρμα για κέικ και τοποθετούμε το ρολό μας μέσα, πιέζοντας τις άκρες να πάρει το σχήμα της φόρμας. Με ένα πινελάκι αλείφουμε την επιφάνεια με λίγο νερό ανακατεμένο με λαδάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 45 λεπτά περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και κόβουμε σε φέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.