Loader

Η λαχανόσουπα του πονόδοντου

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

3φλ.λάχανο ψιλ/νο

1πράσο κομμένο σε ροδέλες

1μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο

3σκελ.σκόρδο λιωμένες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/2κ.γλ.κύμινο

1/2κ.γλ.ginger σκόνη

1κ.γλ.κουρκουμάς

1μεγάλη πατάτα κομμένη σε κυβάκια

2κ.σ.σέλινο ψιλ/νο

1μέτριο κολοκυθάκι ψιλ/νο

1κ.γλ.μπούκοβο

 

 

Χυμός λεμόνι όσο θέλουμε

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα λαχανικά μέσα σε μια κατσαρόλα με λίγο νεράκι να μαλακώσουν 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε μπόλικο νερό, ανάλογα πόσο ζουμερή τη θέλουμε, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Αφήνουμε να σιγοβράσει 30 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και ραντίζουμε με λάδι και χυμό λεμονιού ανάλογα με τα γούστα μας. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *