Loader

Η κοτοσαλάτα του Ρεβεγιόν

2013-07-27
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1φλ.κοτόπουλο βρασμένο και ψιλ/νο
2κ.σ.σέλινο ψιλ/νο
1κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φετάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.μαγιονέζα
2χοντρές φέτες μπαγιάτικο ψωμί
1/4φλ.αμύγδαλα λευκά
1κ.σ.πιπέρι καγιέν
1κ.σ.πάπρικα
1σκελ.σκόρδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το ψωμί σε νεράκι να μουλιάσει. Το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε στο multi μαζί με το σκόρδο, τα αμύγδαλα , την πάπρικα, το καγιέν και το αλατοπίπερο. Το μεταφέρουμε σε μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε 1 ωρίτσα στο ψυγείο να ενωθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *