Loader

Ζυμαρικά με φέτα και αρακά

2013-08-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

400γρ.σπαγγέτι Νο6
100γρ.φέτα θρυμματισμένη
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
100γρ.αρακάς βρασμένος
Λάδι
αλατοπίπερο
500ml ζωμός κότας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζω λάδι και σωτάρω το κρεμμύδι. Ρίχνω τον αρακά και λίγο λίγο τον ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον άνιθο. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι και την φέτα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο άνιθο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *