Loader

Ζυμαρικά με τόνο, ρόκα και αρακά

2013-08-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

400 γρ.ζυμαρικά της αρεσκείας σας
1 κονσέρβα τόνο
1φλ.αρακάς βρασμένος
100γρ.ρόκα
2κ.σ. λάδι
200ml κρέμα γάλακτος
Παρμεζάνα τριμμένη
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγιές της συσκευασίας. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε 6-7 λεπτά τον αρακά,τον τόνο, την ρόκα χοντροκομμένη. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος να πήξει ελαφρά. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και αν είναι πολύ πηχτό και λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά μας. Σερβίρουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *