Loader

Ζυμαρικά με τόνο και σάλτσα βότκας

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

250γρ.ζυμαρικά Νο 5
Λάδι
1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1/3από το ματσάκι άνιθος
1/3φλ.βότκα
Ξύσμα λεμονιού
Αλατοπίπερο
2κονσέρβες τόνο σουρωμένες από το λάδι
200ml κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρομε το κρεμμύδι. Σβήνουμε με τη βότκα και μόλις απορροφηθεί προσθέτουμε τον άνιθο, την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε 10 λεπτά να δέσει η σάλτσα και ρίχνουμε τον τόνο και τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το ξύσμα λεμονιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.