Ζυμαρικά με ροκφόρ και καραμελωμένα κρεμμύδια
2013-08-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
300γρ. σπαγγέτι Νο 6 ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας
150γρ.ροκφόρ θρυματισμένο
2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.γλ.ζάχαρη καστανή
4κ.σ. balsamico
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε το λάδι σε αντικολλητικό και σωτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια να μαλακώσουν. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και το balsamico και τα ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε να καραμελώσουν, ανακατέωντας κατά διαστήματα. Αλατοπιπερώνουμε και ακτεβάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε τα ζυμαρικα στο τηγάνι και το θρυματισμένο τυράκι , ανακατεύουμε και σερβίρουμε.