Loader

Ζυμαρικά με πέστο φέτας ελιάς

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

500γρ.ζυμαρικά κοντά της αρεσκείας σας
200γρ.φέτα σε κομμάτια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
1/2ματσάκι μαιντανός
1/2φλ.ελιές χωρίς κουκούτσι
Σουσάμι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε στο multi τον μαιντανό με τη ρίγανη, το λάδι και αλατοπίπερο και τα πολτοποιούμε. Ρίχνουμε μέσα τη φέτα και τις ελιές και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ανακατεύουμε το μείγμα φέτας με τα ζυμαρικά και σερβίρουμε με μπόλικο σουσάμι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.