Loader

Ζυμαρικά με θαλασσινά κονσέρβας

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

200γρ.ζυμαρικά της αρεσκείας μας
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
1κονσέρβα θαλασσινά της αρεσκείας μας (σκουμπρί,καλαμάρια,σαρδέλες,ρέγγα κ.λ.π.)
Παρμεζάνα τριμμένη
Φρυγανιά τρίμμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με της οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις μαλακώσουν λίγο ρίχνουμε τα θαλασσινά ψιλοκομμένα (εγώ έβαλα ρέγγα καπνιστή) και τον μαιντανό. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατέυουμε προσεχτικά να μην διαλυθούν. Προσθέτουμε μέσα στην κατσαρόλα το υγρό της κονσέρβας και τα αφήνουμε 2-3 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά και το τυρί. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.