Loader

Ζυμαρικά με γεύση κάρυ

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

 

Συστατικά  

300γρ.ζυμαρικα Νο 5 τρυπητά
2κ.σ.καρυ
1κ.σ.κορν φλαουρ
2κ.σ.βουτυρο
1κρεμμυδι ψιλ/νο
Αλατοπίπερο
1/2φλ.ζωμο λαχανικών
200ml κρέμα γάλακτος
Παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε το βούτυρο σε αντικολλητικο τηγάνι να λιώσει και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το ζωμό και μόλις το απορροφήσει προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερωνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ. Αφήνουμε 5 λεπτά να δέσει η σάλτσα και ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά, σερβίρουμε σε πιάτα και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.